Имаме над 10 години опит в сферата на недвижимите имоти. Знаем как да отговорим на нуждите на клиентите и да намерим най-добрия имот.
Най-добрите имоти на най-добри цени, честност и лично отношение към всеки клиент са принципите, които ни помагат при успешното реализиране на сделките!

Гарантираме пълна сигурност на Вашата сделка и документация.  Агенция ще е с Вас през целия процес на покупката Ви, докато не получите ключовете си!

Разполагаме с много непубликувани на страницата имоти и изпращаме информация при поискване на такава. КАЖЕТЕ НИ КАКЪВ ИМОТ ТЪРСИТЕ И ЩЕ ГО НАМЕРИМ. Сътрудничим си с десетки партньорски агенции и водещи банки.
Предоставяме актуална и достоверна информация на клиентите си, помагайки им да вземат правилно и информирано решение. Без никакви предварителни заплащания до момента на резервиране на даден имот!
Преговаряме за постигане на най-добрите условия на сделката. Предоставяме предварителна информация за всички такси, данъци и хонорари. Пълна дискретност и персонално отношение, към нашите клиенти.

Поддръжка 24/7
Ние сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси и да Ви предоставим най-подробна информация.

Открийте място, което ще ви хареса за инвестиция или да живеете.

Предлагаме различни видове имоти. Без значение от какво се нуждаете, къща, апартамент, хотел, парцел или гараж – ще намерите добър вариант при нас.

Разгледайте офертите ни сега!
Каквото не намерите ни пишете besthomesbg@gmail.com или се обадете +359876360077 – в кратки срокове ще  изпратим оферти по Вашите критерии!

Нашите услуги, комбинирани с приятелски и близки отношения гарантират, че целият процес по търсенето, огледите, обработката на документите по сделката ще преминат ползотворно и приятно. Професионализъм, честност, човешко отношение и доверие, прозрачност, са задължителни за нас и са част от фирмената ни философия.
Искаме да използваме този Портал и да благодарим на всички наши клиенти, които ден след ден ни се доверяват и се обръщат, към нас за съдействие. За нас е удоволствие да работим с Вас и за Вас.
За контакти: Ел. поща: besthomesbg@gmail,com Тел. 00359/876360077 – ОБАДЕТЕ НИ СЕ!